Vnitřní vrstva: bílá guma bromobutyl (BIIR). Výztuha: syntetický kord, ocelová spirála. Vnější vrstva: červená guma EPDM. Pracovní tlak: 10 bar. Vacuum: 0.8 ÷ 0.9 bar. Pracovní teplota: -40°C do +120°C.
Tlako-sací hadice určená pro přepravu mnoha lehkých alkoholických produktů, jako je pivo, cider, víno, a nealkoholických nápojů. Vnitřní vrstva je zcela bez ftalátů, změkčovadel a složek živočišného původu, což eliminuje riziko kontaminace média a růstu bakterií. Vnější vrstva odolná proti opotřebení, s dobrou odolností proti stárnutí. Normy a požadavky: 1) Obecné: EU 2015/863 (RoHS 3), EC 1907/2006 (REACH). 2) Potravinářský průmysl, kontakt s potravinami: 1935/2004/ES, 2023/2006/ES (GMP). Vnitřní vrstva je v souladu s FDA 21 CFR 177.2600, D.M. 21/03/73. Vnitřní vrstva: bílá guma bromobutyl (BIIR). Výztuž: syntetický kord, ocelová spirála. Vnější vrstva: červená guma EPDM. Pracovní tlak: 10 bar. Pracovní teplota: -40°C do +120°C.
Vnitřní vrstva: bílá guma bromobutyl (BIIR). Výztuha: syntetický kord, ocelová spirála. Vnější vrstva: červená guma EPDM. Pracovní tlak: 10 bar. Vacuum: 0.8 ÷ 0.9 bar. Pracovní teplota: -40°C do +120°C.
Seznam variant produktu
Tlako-sací hadice určená pro přepravu mnoha lehkých alkoholických produktů, jako je pivo, cider, víno, a nealkoholických nápojů. Vnitřní vrstva je zcela bez ftalátů, změkčovadel a složek živočišného původu, což eliminuje riziko kontaminace média a růstu bakterií. Vnější vrstva odolná proti opotřebení, s dobrou odolností proti stárnutí. Normy a požadavky: 1) Obecné: EU 2015/863 (RoHS 3), EC 1907/2006 (REACH). 2) Potravinářský průmysl, kontakt s potravinami: 1935/2004/ES, 2023/2006/ES (GMP). Vnitřní vrstva je v souladu s FDA 21 CFR 177.2600, D.M. 21/03/73. Vnitřní vrstva: bílá guma bromobutyl (BIIR). Výztuž: syntetický kord, ocelová spirála. Vnější vrstva: červená guma EPDM. Pracovní tlak: 10 bar. Pracovní teplota: -40°C do +120°C.
- Individuální ceny viditelné na platformě*
- Vytváření nabídek s možností individuálního nacenění*
- Odložený termín úhrady*
- Objednávání nedostupných produktů*
- Kontrola dostupnosti produktů na pobočkách*
- Používání více doručovacích adres
- Vytváření nákupních seznamů
- Historie objednávek a faktur s možností opakování objednávek