Popis kategorie
Silikonové hadice pro potraviny, vyráběné technologií vulkanizace silikonového kaučuku peroxidem vodíku nebo platinovou, bez výztuže nebo se výztuží textilním opletem, případně ocelovou spirálou. Průhledné nebo poloprůhledné, s velmi hladkým vnitřním povrchem. Pracovní tlaky od velmi nízkých (pod jeden bar) až po několik barů. Pracovní teplota od -60°C do +200°C. Splňují hygienické požadavky FDA, Pharmacopoeia, BfR, směrnic EC. Jsou vhodné pro sterilizaci různými metodami. Potravinářské hadice se také nacházejí ve skupinách: hadice pro potraviny, hadice TYGON®, teflonové hadice.
Vnitřní vrstva: poloprůhledný silikon. Výztuž: polyesterový oplet. Vnější vrstva: poloprůhledný silikon. Pracovní teplota: od -60°C do +200°C.
PopisVnitřní vrstva: poloprůhledný silikon. Výztuž: čtyři polyesterové oplety. Vnější vrstva: poloprůhledný silikon. Pracovní teplota: od -60°C do +180°C.
PopisMateriál: poloprůhledný silikon. Tvrdost: 62° ±5° Shore (A). Hustota: 1,15 ±0,03 g/cm3. Pracovní teplota: od -50°C do +200°C (krátkodobě +230°C).
Popis