Nevyztužená a vysoce flexibilní průhledná hadice z PVC pro beztlakový (nebo velmi nízkotlaký) přenos vody, piva, vína, lihovin do 20 %, džusů, nápojů a jiných potravinářských tekutin. Nedoporučuje se pro mléko a mléčné výrobky a pro oleje a mastné potravinářské látky. Používá se také pro kapaliny v obecných průmyslových aplikacích, pro lehké chemikálie (např. zředěné kyseliny a zásady) a jako krytí potrubí, hadic, kabelů atd. U hadice je uvedená hodnota tlaku orientační hodnotou doporučeného pracovního tlaku, předpokládaného pro typickou PVC hadici, s bezpečnostním faktorem 5:1. Použití hadice pro konkrétní pracovní tlak by měla předcházet zkouška v provozních podmínkách. Normy a požadavky: Potravinářský průmysl, styk s potravinami: splňuje evropské požadavky 1935/2004/ES a 10/2011/EU (simulační kapaliny A, B a C), 2023/2006/ES (SVP). Materiál hadice: průhledné PVC. Provozní tlak: nízký, do několika barů, závislý na teplotě. Provozní teplota: -5 °C až +60 °C.
Seznam variant produktu
Nevyztužená a vysoce flexibilní průhledná hadice z PVC pro beztlakový (nebo velmi nízkotlaký) přenos vody, piva, vína, lihovin do 20 %, džusů, nápojů a jiných potravinářských tekutin. Nedoporučuje se pro mléko a mléčné výrobky a pro oleje a mastné potravinářské látky. Používá se také pro kapaliny v obecných průmyslových aplikacích, pro lehké chemikálie (např. zředěné kyseliny a zásady) a jako krytí potrubí, hadic, kabelů atd. U hadice je uvedená hodnota tlaku orientační hodnotou doporučeného pracovního tlaku, předpokládaného pro typickou PVC hadici, s bezpečnostním faktorem 5:1. Použití hadice pro konkrétní pracovní tlak by měla předcházet zkouška v provozních podmínkách. Normy a požadavky: Potravinářský průmysl, styk s potravinami: splňuje evropské požadavky 1935/2004/ES a 10/2011/EU (simulační kapaliny A, B a C), 2023/2006/ES (SVP). Materiál hadice: průhledné PVC. Provozní tlak: nízký, do několika barů, závislý na teplotě. Provozní teplota: -5 °C až +60 °C.
- Individuální ceny viditelné na platformě*
- Vytváření nabídek s možností individuálního nacenění*
- Odložený termín úhrady*
- Objednávání nedostupných produktů*
- Kontrola dostupnosti produktů na pobočkách*
- Používání více doručovacích adres
- Vytváření nákupních seznamů
- Historie objednávek a faktur s možností opakování objednávek