Vnitřní vrstva: průhledný PVC. Výztuž: polyesterový oplet. Vnější vrstva: průhledný PVC. Pracovní tlak při teplotě 20°C: od 8 barů do 20 barů - v závislosti na průměru hadice. Hodnota tlaku klesá s rostoucí teplotou. Pracovní teplota: od -5°C do +60°C.
Flexibilní tlaková PVC hadice obecného použití a pro potravinářské výrobky. Používá se pro stlačený vzduch, vodu, chladicí kapaliny na vodní bázi, lehké chemikálie a tekuté či polotekuté potravinářské produkty. Hladká vnitřní stěna snižuje ztráty průtoku a zajišťuje snadné čištění. V potravinářském průmyslu může být použita pro přenos hydratovaných potravin, kyselých látek, alkoholů do 20% např. šťáv, nápojů, piva, vína (simulanty A, B, C; do +40°C a 0,5 h). Není doporučena pro mléko a mléčné výrobky ani pro potravinářské látky obsahující tuky a oleje. Hadice RAGNO CR je v souladu s evropskými požadavky 1978/142/EHS, 1935/2004/ES, 1895/2005/ES a 10/2011/EU (simulanty A, B, C), 2023/2006/ES (GMP). Je vhodná pro dočasný kontakt s potravinami při přenosu potravinářských látek - za podmínek stanovených ve výrobním prohlášení o shodě (dostupné u společnosti Tubes International). Vnitřní vrstva: průhledný PVC. Výztuž: polyesterový oplet. Vnější vrstva: průhledný PVC. Pracovní tlak při teplotě 20°C: od 8 barů do 20 barů - v závislosti na průměru hadice. Hodnota pracovního tlaku klesá s rostoucí teplotou. Pracovní teplota: od -5°C do +60°C.
Vnitřní vrstva: průhledný PVC. Výztuž: polyesterový oplet. Vnější vrstva: průhledný PVC. Pracovní tlak při teplotě 20°C: od 8 barů do 20 barů - v závislosti na průměru hadice. Hodnota tlaku klesá s rostoucí teplotou. Pracovní teplota: od -5°C do +60°C.
Seznam variant produktu
Flexibilní tlaková PVC hadice obecného použití a pro potravinářské výrobky. Používá se pro stlačený vzduch, vodu, chladicí kapaliny na vodní bázi, lehké chemikálie a tekuté či polotekuté potravinářské produkty. Hladká vnitřní stěna snižuje ztráty průtoku a zajišťuje snadné čištění. V potravinářském průmyslu může být použita pro přenos hydratovaných potravin, kyselých látek, alkoholů do 20% např. šťáv, nápojů, piva, vína (simulanty A, B, C; do +40°C a 0,5 h). Není doporučena pro mléko a mléčné výrobky ani pro potravinářské látky obsahující tuky a oleje. Hadice RAGNO CR je v souladu s evropskými požadavky 1978/142/EHS, 1935/2004/ES, 1895/2005/ES a 10/2011/EU (simulanty A, B, C), 2023/2006/ES (GMP). Je vhodná pro dočasný kontakt s potravinami při přenosu potravinářských látek - za podmínek stanovených ve výrobním prohlášení o shodě (dostupné u společnosti Tubes International). Vnitřní vrstva: průhledný PVC. Výztuž: polyesterový oplet. Vnější vrstva: průhledný PVC. Pracovní tlak při teplotě 20°C: od 8 barů do 20 barů - v závislosti na průměru hadice. Hodnota pracovního tlaku klesá s rostoucí teplotou. Pracovní teplota: od -5°C do +60°C.
- Individuální ceny viditelné na platformě*
- Vytváření nabídek s možností individuálního nacenění*
- Odložený termín úhrady*
- Objednávání nedostupných produktů*
- Kontrola dostupnosti produktů na pobočkách*
- Používání více doručovacích adres
- Vytváření nákupních seznamů
- Historie objednávek a faktur s možností opakování objednávek