Vnitřní vrstva: bílá přírodní guma (NR). Výztuž: syntetický kord. Vnější vrstva: modrá guma EPDM. Pracovní tlak: 6 bar. Pracovní teplota: od -25°C do +80°C.
Lehká, měkká a pružná, tlaková hadice se snadnou manipulací určená pro přenos potravinářských látek, které vyžadují použití gumy bez zápachu a chuti. Neobsahuje ftaláty a bisfenol A. Vhodná pro mléko a jeho zpracované produkty, stejně jako pro víno, pivo, ovocné šťávy. Nedoporučuje se pro oleje a mastné potraviny. Vnější vrstva hadice je odolná proti oděru a povětrnostním podmínkám. Normy a požadavky: Potravinářský průmysl, kontakt s potravinami 1935/2004/ES a 2023/2006/ES (GMP), D.M. 21/03/73, FDA 21 CFR 177.2600, BfR XXI kat. 2. Vnitřní vrstva: bílá přírodní guma (NR). Výztuž: syntetický kord. Vnější vrstva: modrá guma EPDM. Pracovní tlak: 6 bar. Pracovní teplota: od -25°C do +80°C.
Vnitřní vrstva: bílá přírodní guma (NR). Výztuž: syntetický kord. Vnější vrstva: modrá guma EPDM. Pracovní tlak: 6 bar. Pracovní teplota: od -25°C do +80°C.
Seznam variant produktu
Lehká, měkká a pružná, tlaková hadice se snadnou manipulací určená pro přenos potravinářských látek, které vyžadují použití gumy bez zápachu a chuti. Neobsahuje ftaláty a bisfenol A. Vhodná pro mléko a jeho zpracované produkty, stejně jako pro víno, pivo, ovocné šťávy. Nedoporučuje se pro oleje a mastné potraviny. Vnější vrstva hadice je odolná proti oděru a povětrnostním podmínkám. Normy a požadavky: Potravinářský průmysl, kontakt s potravinami 1935/2004/ES a 2023/2006/ES (GMP), D.M. 21/03/73, FDA 21 CFR 177.2600, BfR XXI kat. 2. Vnitřní vrstva: bílá přírodní guma (NR). Výztuž: syntetický kord. Vnější vrstva: modrá guma EPDM. Pracovní tlak: 6 bar. Pracovní teplota: od -25°C do +80°C.
- Individuální ceny viditelné na platformě*
- Vytváření nabídek s možností individuálního nacenění*
- Odložený termín úhrady*
- Objednávání nedostupných produktů*
- Kontrola dostupnosti produktů na pobočkách*
- Používání více doručovacích adres
- Vytváření nákupních seznamů
- Historie objednávek a faktur s možností opakování objednávek