Podtlak: 0,9 baru. Vnitřní vrstva: bílá guma NBR/PVC. Výztuž: syntetická oplet, ocelová spirála. Vnější vrstva: modrá syntetická guma. Pracovní tlak: 10 baru. Pracovní teplota: od -15°C do +90°C.
Tlako-sací hadice určená pro přepravu potravinářských látek, které vyžadují použití gumy bez zápachu a chuti. Neobsahuje ftaláty ani bisfenol A. Vnitřní vrstva z NBR/PVC je odolná proti standardně používaným čisticím prostředkům a procesům v potravinářském průmyslu. Vhodná pro mléko a jeho zpracování stejně jako pro mastné potraviny. Široce používána v potravinářském průmyslu za standardních podmínek použití. Normy a požadavky: 1) Potravinářský průmysl, kontakt s potravinami: 1935/2004/ES a 2023/2006/ES (GMP). D.M. 21/03/73, FDA 21 CFR 177.2600, BfR XXI kat. 2. Vnitřní vrstva: bílá guma NBR/PVC. Výztuž: syntetický oplet, ocelová spirála. Vnější vrstva: modrá syntetická guma. Pracovní tlak: 10 bar. Pracovní teplota: od -15°C do +90°C.
Podtlak: 0,9 baru. Vnitřní vrstva: bílá guma NBR/PVC. Výztuž: syntetická oplet, ocelová spirála. Vnější vrstva: modrá syntetická guma. Pracovní tlak: 10 baru. Pracovní teplota: od -15°C do +90°C.
Seznam variant produktu
Tlako-sací hadice určená pro přepravu potravinářských látek, které vyžadují použití gumy bez zápachu a chuti. Neobsahuje ftaláty ani bisfenol A. Vnitřní vrstva z NBR/PVC je odolná proti standardně používaným čisticím prostředkům a procesům v potravinářském průmyslu. Vhodná pro mléko a jeho zpracování stejně jako pro mastné potraviny. Široce používána v potravinářském průmyslu za standardních podmínek použití. Normy a požadavky: 1) Potravinářský průmysl, kontakt s potravinami: 1935/2004/ES a 2023/2006/ES (GMP). D.M. 21/03/73, FDA 21 CFR 177.2600, BfR XXI kat. 2. Vnitřní vrstva: bílá guma NBR/PVC. Výztuž: syntetický oplet, ocelová spirála. Vnější vrstva: modrá syntetická guma. Pracovní tlak: 10 bar. Pracovní teplota: od -15°C do +90°C.
- Individuální ceny viditelné na platformě*
- Vytváření nabídek s možností individuálního nacenění*
- Odložený termín úhrady*
- Objednávání nedostupných produktů*
- Kontrola dostupnosti produktů na pobočkách*
- Používání více doručovacích adres
- Vytváření nákupních seznamů
- Historie objednávek a faktur s možností opakování objednávek