Vnitřní vrstva: bílý hladký technopolimer. Výztuž: syntetický oplet. Vnější vrstva: modrý hladký technopolimer. Pracovní tlak: 10 barů. Pracovní teplota: -20°C do +80°C (krátkodobě do +90°C).
Hadice na přečerpávání s menšími průměry určená pro transport vína, ovocných šťáv, piva, vody. Může být použita na bubnové navijáky. Zcela bez složek živočišného původu, ftalátů, změkčovadel a nitrosaminů. Vysoce odolná vůči čisticím a dezinfekčním procesům používaným v potravinářském průmyslu. Vnitřní vrstva bez chuti a zápachu. Vnější vrstva odolná proti opotřebení a stárnutí. Normy a požadavky: Potravinářský průmysl, kontakt s potravinami 1935/2004/EC, 2023/2006/EC (GMP). Vnitřní vrstva v souladu s FDA, D.M. 21/03/73, BfR II. Vnitřní vrstva: bílý hladký technopolymer. Výztuž: syntetický oplet. Vnější vrstva: modrý hladký technopolymer. Pracovní tlak: 10 bar. Pracovní teplota: -20°C do +80°C (krátkodobě do +90°C).
Vnitřní vrstva: bílý hladký technopolimer. Výztuž: syntetický oplet. Vnější vrstva: modrý hladký technopolimer. Pracovní tlak: 10 barů. Pracovní teplota: -20°C do +80°C (krátkodobě do +90°C).
Seznam variant produktu
Hadice na přečerpávání s menšími průměry určená pro transport vína, ovocných šťáv, piva, vody. Může být použita na bubnové navijáky. Zcela bez složek živočišného původu, ftalátů, změkčovadel a nitrosaminů. Vysoce odolná vůči čisticím a dezinfekčním procesům používaným v potravinářském průmyslu. Vnitřní vrstva bez chuti a zápachu. Vnější vrstva odolná proti opotřebení a stárnutí. Normy a požadavky: Potravinářský průmysl, kontakt s potravinami 1935/2004/EC, 2023/2006/EC (GMP). Vnitřní vrstva v souladu s FDA, D.M. 21/03/73, BfR II. Vnitřní vrstva: bílý hladký technopolymer. Výztuž: syntetický oplet. Vnější vrstva: modrý hladký technopolymer. Pracovní tlak: 10 bar. Pracovní teplota: -20°C do +80°C (krátkodobě do +90°C).
- Individuální ceny viditelné na platformě*
- Vytváření nabídek s možností individuálního nacenění*
- Odložený termín úhrady*
- Objednávání nedostupných produktů*
- Kontrola dostupnosti produktů na pobočkách*
- Používání více doručovacích adres
- Vytváření nákupních seznamů
- Historie objednávek a faktur s možností opakování objednávek